• Yrd.Doç. Himmet Gümrah ve Öğr. Gör. Pınar Bingöl’ün birer Resim Çalışması Gazi Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi’nce 17-21 Ekim 2011 tarihlerinde düzenlenen “1. Uluslar arası Sanat Sempozyumu” na kabul edilerek sergilendi ve kataloğa girdi,

• Yrd. Doç. Himmet Gümrah’ n bir diğer Resim çalışması Selçuk Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesinin 20-22 Ekim 2011 tarihlerinde düzenlediği “ Uluslar arası Güzel Sanatlar Sempozyumu”na kabul edildi ve kataloğa girdi . Gümrah 95x100 Boyutunda Akrilik Boya tekniğinde yaptığı Resimini Selçuk Üniversitesine bağışladı.
  • Yrd. Doç. Himmet Gümrah ve Yrd.Doç.Dr. Emel Ertürk, Nevşehir Üniversitesinin 16-19 Kasım 2011 tarihlerinde düzenlediği, “ 1. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu” na Resim eser çalışmalarıyla kabul edildi. Eserler sempozyum kataloğunda yayınlanacak.