Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerimiz Design Week Turkey’e / Türkiye Tasarım Haftası’na katıldı
31.10.2016

19 – 23 Ekim tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Design Week Turkey’de / Türkiye Tasarım Haftası’nda, Atılım Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü olarak bizler de yerimizi aldık. Design Week Turkey / Türkiye Tasarım Haftası, İstanbul’un çeşitli yerlerinde gerçekleşen, endüstriyel tasarım, moda tasarımı ve görsel iletişim tasarım alanlarını kapsayan, böylece Türkiye’nin uluslararası rekabetini ve ihracatını arttırmayı, Türk tasarımı ve Türk ekonomisi arasında müşterek fayda sağlamayı amaçlayan uluslararası bir etkinliktir. Bu yıl aralarında David Grossman (İsrail), Dima Boulad (Lübnan) ve Ezra Çetin (Türkiye) gibi önemli grafik tasarımcıların da bulunduğu, yurtiçi ve yurtdışından daha bir çok önemli tasarımcıyı bünyesinde ağırlamış olan Design Week Turkey’in / Türkiye Tasarım Haftası’nın her yıl tekrarlanması planlanmaktadır.

Katılan Öğrencilerimiz:

Arif Furkan Balkan