Grafik Tasarımı Öğrencilerimizden Uluslararası Bir Başarı Daha!
02.05.2017

Grafik Tasarımı Bölümümüz öğrencileri, bu yıl ULUSLARARASI REGGAE AFİŞ YARIŞMASI’nda elde ettikleri başarıdan sonra, uluslararası bir başarıya daha imza attılar.

Son sınıf öğrencilerimizden Eylül ÇAMDERE ve Eren Engin HASTAN'ın; Öğr. Gör. Dr. Evren TURAL’ın yürüttüğü Mezuniyet Projesi dersi kapsamında tasarladığı afişler, genç sanatçılar ve öğrenciler için farklı sergiler ve atölye çalışmaları yapmak gibi hedefleri olan LIKE FOR POSTER’ in düzenlediği “INTERNATIONAL CANCER WEEK-POSTER COMPETITION / ULUSLARARASI KANSER HAFTASI-AFİŞ YARIŞMASI’nda sergilenmeye değer görülmüştür.

25 ülkeden 400 tasarımcının katıldığı yarışmada, kazanan 50 tasarımcı arasına girmeyi başaran öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yarışma Sonuçları İçin Tıklayınız

Eren Engin HASTAN