Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi yıl sonu etkinlikleri gerçekleştirildi
05.07.2011

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi yıl sonu etkinlikleri, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nün son sınıf öğrencilerinin koleksiyonlarını CerModern'de sundukları "Mezuniyet Defilesi" ve "Tasarım Günleri" etkinlikleri dahilinde fakültede gerçekleştirilen Öğrenci Çalışmaları Sergisi ile başladı.

Etkinlikler, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nün Uluslararası İşbirliği Projesi Sergisi ile CEPA AVM'de devam edip, aynı bölümün Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlediği Mezuniyet Sergisi ile sona erdi. Sergiler hala ziyarete açık bulunmakta.

Tasarım Günleri Programı

17 HAZİRAN-30 EYLÜL 2011 | İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Mimarlık Bölümü ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü

ÖĞRENCİ ÇALIŞMALARI SERGİSİ | Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonu

20 HAZİRAN-26 HAZİRAN 2011| Atılım Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ve Indiana-Purdue Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Okulu Tasarım ve İletişim Bölümü