İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 7.UİÖB' NA KATILDI
05.05.2014

Bu yıl 7. si düzenlenen İç Mimarlık  Öğrenci Buluşması Kocaeli Üniversitesinde yapıldı. Bu buluşmaya bölümümüz öğrencilerinden Halil İbrahim Akın, Derya Turan, Feyza Yeşilbaş, Meltem Çiçeklioğlu, Nazlı Saçaklı, Sefa Özmen, Caner Köse, Akif Bereket, Akif Bayyurt, Mert Karaağaçlıoğlu, Hakan Peker, Adnan Demir Öğretim Görevlisi Nazlı Nazende Yıldırım eşliğinde katıldılar. Bahar şenliği havasında geçen "Geridönüşüm" temalı etkinlik Sapanca Gölü kıyısında yapıldı. Etkinliğe farklı üniversitelerden birçok akademisyen ve piyasadan firma yetkilileri konuşmacı olarak katılımda bulundu. Kocaeli Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerine bizleri çok iyi ağırladıkları ve böyle bir organizasyona imza attıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Etkinlik fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız.