2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Taşıt Tanıma Pulu Temini
16.09.2022

1. Yerleşke içi trafik düzeninin sağlanması, araç kazalarının azaltılması ve yerleşke içinde otopark sorunu yaşanmaması için Trafik Kurulu kararı gereğince 2022-2023 yılı eğitim ve öğretim döneminde de yerleşkeye otopark sayısı kadar araç park ettirilecektir.
  2. Bundan dolayı Taşıt Tanıma Pulu olmayan araçlar   (motor, motosiklet, ATV dâhil ) yerleşke içinde park yapamayacaklardır.
  3. Başvurular 13 Eylül 2022 günü ATACS sistemi üzerinden yapılacaktır.
  4. Taşıt Tanıma Pulu ödemeleri ATACS sistemi üzerinden kredi kartı ile yapılacaktır.
  5. Öğrenci Taşıt Tanıma Pulu ücreti 400 TL’dir.
  6. Bir öğrenciye en fazla iki Taşıt Tanıma Pulu verilecek olup, ikinci Taşıt Tanıma Pulu ücreti 600 Tl dir.
  7. Ücret yatırıldıktan sonra A Nizamiye Güvenliğe müracaat edilerek Taşıt Tanıma Pulları alınacaktır.
  8. Engelli öğrenci ve personel engel durumunu belgelemek kaydıyla Taşıt Tanıma Pulunu ücretsiz olarak alacaktır.
  9. Taşıt Tanıma Pulunu almaya gelirken Ehliyet, Öğrenci Kimlik Kartı, Araç Ruhsatı ile birlikte gelinecektir.
  10. Ayrıntılı bilgiye Güvenlik Koordinatörlüğü WEB sayfasından (Taşıt Tanıtım Pulu Alma Koşulları) ulaşabilirsiniz. https://www.atilim.edu.tr/tr/guvenlik/page/2501/tasit-tanitim-pulu-alma-kosullari
  11. Ehliyeti olmayanlara Taşıt Tanıma Pulu verilmeyecektir.
  12. Taşıt Tanıma Pulunu araç camının sol üst köşesine yapıştırmak mecburidir.
  13. Öğrenci yakınları öğrencileri bırakıp çıkış yapabilecek, fakat yerleşkede bekleme yapamayacak, park yerlerinden yararlanamayacaklardır.
  14. Sorularınız için 0530 781 11 41, Dahili: 8999-8756 numaralı telefonlardan yardım alabilirsiniz.

Tüm sürücülere yollarda saygı, trafikte güven dolu kazasız yeni bir akademik yıl dileriz.

ATILIM TRAFİK KURULU