11 Şubat 2023 tarihli Yükseköğretim Kurulu Basın Açıklaması Hakkında
13.02.2023

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu 11 Şubat 2023 tarihinde aşağıdaki basın açıklamasını yapmıştır.

“Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ülke genelindeki etkileri nedeniyle Yükseköğretim Kurulu tarafından 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminin uzaktan öğretim yoluyla tamamlanmasının uygun olduğuna karar verilmiştir. Uzaktan öğretime ilişkin ayrıntılar, bu kapsamda alınacak tedbirler, tıp, diş hekimliği gibi sağlık programları ile staj ve işyeri eğitimi ve benzer hususlar ayrıca değerlendirilip önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.”

Bu açıklama sonrasında üniversitemizde eğitimin yüz yüze veya hibrit olarak sürdürülmesi yönünde girişimlerimiz devam etmektedir. Yükseköğretim Kurulunun basın açıklamasında belirttiği ayrıntılı açıklama yapıldığında 2022-2023 bahar döneminde eğitimin ne şekilde sürdürüleceğine ilişkin sizlere bilgi verilecektir.

Bilgilerinize sunarız.