Önemli Duyuru
26.05.2023

Sevgili öğrencilerimiz,

26 Mayıs 2023 tarihinde toplanan Üniversitemiz Senatosu 2022-2023 Bahar Yarıyılı sınavlarına ilişkin aşağıdaki kararları almıştır:

1. Yarıyıl sonu sınavlarının yapılmasına 1 Haziran 2023 tarihinde başlanıp 20 Haziran 2023 tarihine kadar devam edilecektir.

2. Birinci oturum yarıyıl sonu sınavlarının yüz yüze yapılmasına başlanıldığı için eşitlik ve adalet ilkeleri doğrultusunda kalan birinci oturum sınavlarına da yüz yüze olarak devam edilecektir.

3. Aşağıda belirtilen istisnalar hariç olmak üzere ikinci oturum sınavları çevrimiçi olarak yapılacaktır.

4. Temel İngilizce Bölümü (İngilizce Hazırlık) ve Tıp Fakültesinin tüm sınavları ile Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin stüdyo dersleri ve Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak Elektrik-Elektronik ve Uçak Gövde Motor Bölümlerinin pratik eğitim derslerinin ve Pilotaj Bölümünün PLT kodlu derslerinin sınavları yüz yüze yapılacaktır.

5. Ders izlencelerinde daha önce duyurulan sınav ağırlıkları değiştirilmeyecektir.

6. Yarıyıl sonu birinci oturum sınavlarının mazeret sınavları yüz yüze yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.