Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Doktor Öğretim Görevlisi Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonucu
24.08.2023

T.C

ATILIM ÜNİVERSİTESİ

Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Dr. Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü için ilan edilen Dr. Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran, aşağıda ismi belirtilen bir (1) adayÖğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca yapılan ön değerlendirmede sınava girme hakkı kazanmıştır.

Sınav Tarihi: 25.08.2023
Sınav Saati: 10.00
Sınav Yeri: Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Kat

Adı Soyadı

Y.Dil Puanı

Sonuç

Z*** Ç**** O*****

Sınava girmeye hak kazandı.

F**** H**** G**

82,5

Gerekli koşulları sağlamamaktadır.

*Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik  Madde-14 (Muafiyet) gereği merkezi sınav şartı aranmamaktadır.