Güzel Sanatlar Kurs Duyurusu

GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
2009-2010 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI

ÖZEL YETENEK SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU

Fakültemiz, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, GrafikTasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı ve Endüstri Ürünleri Tasarımı  Bölümlerine ve diğer Güzel Sanatlar Fakültelerine giriş için Özel Yetenek Sınavlarına Yönelik Hazırlık Kursları açmıştır.

KURS TARİHLERİ:
I. DÖNEM  : 06 - 31 Temmuz 2009
II. DÖNEM : 03 – 28 Ağustos 2009

Kurslar,4 (dört)’er haftalık 2 dönem halinde, haftada 16 saat; Pazartesi- Salı- Perşembe-Cuma günleri 9.00-13.00 saatleri arasında, toplam: 64 saat/dönem olarak uygulanacaktır.

KURS KAYITLARI:
16 Haziran-31 Temmuz  2009 tarihleri arasında,
mesai günleri, saat: 10:00-17:00 arasında yapılacaktır.

Kurslarda, uzman öğretim elemanları tarafından öğrencilerin görsel algılama, görsel düşünme ve tasarım yeteneğini geliştirmek için canlı modelden desen, imgesel tasarım, teknik resim ve perspektif çalışmaları yaptırılır, sanat ve tasarım konularında teorik bilgiler verilir ve sınav dosyası hazırlanması öğretilir. Kurs sürecinde Ankara içinde müze gezileri düzenlenerek adayların genel kültür gelişimlerine katkı sağlanır.

Atılım Üniversitesi, öğrencilere, kurslarda kullanılacak malzemeleri ücretsiz temin edecektir. Öğrenciler, kurs süresince kampüse ulaşım için ve yapılacak araştırma inceleme, sergi ve müze ziyaretlerinde Atılım Üniversitesi’nin servis araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:
  1. Kurs kayıt formunun doldurulması (Fakültede)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf
  3. Kurs ücretini yatırdığına dair banka dekontu.

Kurs ücreti + Kurs malzemeleri + Servis ücreti ve İnceleme gezisi karşılığı her dönem için 600TL.’dir. Her iki dönem birlikte ise 1000TL’dir. Kurs ücreti defaten, Atılım Üniversitesi’nin Şekerbank, Ankara-Yenişehir Şubesi, 26001679 numaralı hesabına yatırılacaktır. Kurslara kayıt yaptırıp herhangi bir nedenle devam etmeyen öğrenci, haklarından vazgeçmiş sayılır ve alınan ücret geri ödenmez.

ADRES VE ULAŞIM
Atılım Üniversitesi