2009 2010 atilima hosgeldiniz tanisma oryantasyon programi
24.09.2009

28 Eylül 2009 Pazartesi        (Grup A: İşletme Fakültesi)

Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker
                       Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu, İşletme Fakültesi

28 Eylül 2009 Pazartesi        (Grup B: Mühendislik Fakültesi)

Prof. Dr. İbrahim Akman
                        Cevdet Kösemen Konferans Salonu,Mühendislik Fakültesi

28 Eylül 2009 Pazartesi        (Grup C: Fen-Edebiyat Fakültesi)

Prof. Dr. Oya Batum Menteşe
                        Prof. Dr. Engin Uzmen Salonu, Fen Edebiyat Fakültesi

28 Eylül 2009 Pazartesi        (Grup D: Hukuk Fakültesi)

Prof. Dr. Nami Çağan
                        Cengiz Yenerim Konferans Salonu, İşletme Fakültesi

28 Eylül 2009 Pazartesi        (Grup E: Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi)

Prof. Dr. Yüksel Bingöl
                       B Blok, 1 No’lu Stüdyo

Hangi Grubun Programını İzleyeceksiniz?

Grup A (İşletme Fakültesi)

Eğer, İşletme, İşletme (Türkçe), İktisat, Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler, Turizm İşletmeciliği, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslar arası Lojistik ve Taşımacılık Bölümlerinden birini kazandıysanız, Grup A programını izlemelisiniz. 28 Eylül 2009 Pazartesi günü saat 14:00’de, Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda Tanışma Toplantısı yapılacaktır.

Grup B (Mühendislik Fakültesi)

Eğer Bilgisayar, Endüstri, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Mekatronik, Üretim, Malzeme, Yazılım, Bilişim Sistemleri, Makine, Otomotiv ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümlerinden birini kazandıysanız, Grup B programını izlemelisiniz. 28 Eylül 2009 Pazartesi günü saat 14:00’de, Cevdet Kösemen Konferans Salonunda Tanışma Toplantısı yapılacaktır.

Grup C (Fen-Edebiyat Fakültesi)

Eğer, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık, Matematik ve Psikoloji bölümlerinden birini kazandıysanız, Grup C programını izlemelisiniz. 28 Eylül 2009 Pazartesi günü saat 14:00’de, Fen Edebiyat Fakültesi Engin Uzmen Toplantı Salonu’nda Tanışma Toplantısı yapılacaktır.

Grup D (Hukuk Fakültesi)

Eğer, Hukuk Fakültesini kazandıysanız, Grup D programını izlemelisiniz. 28 Eylül 2009 Pazartesi günü saat 14:00’de, İşletme Fakültesi Cengiz Yenerim Konferans Salonunda Tanışma Toplantısı yapılacaktır.

Grup E (Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi)

Eğer, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni kazandıysanız, Grup E programını izlemelisiniz. 28 Eylül 2009 Pazartesi günü saat 14:00’de, B Blok, 1 No’lu Stüdyo’da  Tanışma Toplantısı yapılacaktır.