3t 09 Metal İşleme Kalıp Ve Otomasyon Teknikleri Fuarı
09.12.2009

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi 3-6 Aralık 2009 tarihlerinde İzmir Kültürpark’da gerçekleştirilen 8. Uluslararası Metal İşleme Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarına katıldı.

KOSGEB, Madeni Eşya Odaları, Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Türkiye’nin farklı bölgelerinden (Konya, Gaziantep, Balıkesir, Adana, Eskişehir, Ankara, Denizli, Aydın ve Uşak) sanayicilerin ziyaret ettiği 3T Fuarı'nda metal işlemede talaşlı imalat makineleri, sac işleme makineleri, yüzey işleme makineleri, metal işleme presleri, kaynak makineleri, elektrik motorları, kesici ve tutucu takımlar, hırdavat ve ev aletleri, boya ve ısıl işlem fırınları ve endüstriyel otomasyon ürünleri sergilendi.

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi’nin sanayiciler ve iş adamları tarafından yoğun ilgi gördüğü fuarda merkezin kabiliyetleri ve çalışma alanları hakkında Üretim Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu, Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Besim Baranoğlu ve Araştırma Görevlisi Burcu Anık tarafından standımızı ziyaret eden çok sayıda firma yetkilisine bilgiler verildi.