2017-2018 Bahar dönemi Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketleri
08.05.2018

Sevgili Öğrenciler,

2017-2018 bahar dönemi Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme anketleri ATACS üzerinden çevrimiçi olarak kullanımınıza açılmıştır (bkz. http://atacs.atilim.edu.tr/).

Formları doldurmak için ATACS'a girdiğinizde sol taraftaki menüde "Değerlendirme ve Anket İşlemlerim" menüsü altındaki "Değerlendirme Formlarım" alt menüsünü tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Açılan sayfadan önce "Değerlendirme Formunu" seçtikten sonra kayıtlı olduğunuz derslerin listesi gelecek, buradan istediğiniz dersi seçip değerlendirme formunu doldurabilirsiniz.

Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme formlarını akademik takvimde notların ATACS'ta duyurulacağı tarih olan 25 Mayıs 2018’e kadar doldurmayanlar, anketlerin kapanacağı  29 Mayıs 2018 tarihine kadar anketi tamamlamadıkları takdirde ders harf notlarını zamanında öğrenemeyeceklerdir.

Anketlerde yapacağınız objektif değerlendirmeleriniz ve yapıcı yorumlarınızla Atılım Üniversitesinin eğitim kalitesinin yükselmesine katkıda bulunacağınızı lütfen unutmayınız. Bu konuda sorumlu davranacağınıza inanıyor, Atılım mensupları olarak sizlere şimdiden teşekkür ediyoruz.

Bilgi edinmenizi rica ediyor, dönem sonu sınavlarınızda başarılar diliyoruz.