2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni ile İlgili Bilgilendirme
21.05.2018

Sevgili Mezun Adayı Öğrencimiz,

2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 10 Haziran 2018 Pazar günü, saat 10.30’da ve saat 17.30’de başlayacak iki oturum halinde Amfi tiyatroda yapılacaktır.

Törenin saat 10.30’da başlayacak Birinci Oturumunda, sırasıyla Fen Bilimleri Enstitüsü, Fen Edebiyat Fakültesi, GSTMF, Mühendislik Fakültesi mezunlarına; Saat 17.30’de başlayacak İkinci Oturumunda ise, Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Meslek Yüksek Okulu mezunlarına ödül ve belgeleri verilecektir.

Mezuniyet Törenine katılacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen hususları dikkate almaları gerekmektedir.

• Mezuniyet Töreni provası 08 Haziran 2018 Cuma günü saat 16.30’da Amfi Tiyatroda yapılacaktır. Törene katılacak öğrencilerimizin bu provada hazır bulunmaları gerekmektedir. Provaya katılmayan öğrencilerin isimleri Mezuniyet Töreni sırasında okunamayacaktır. Mezuniyet provası için, aynı gün saat 15:30’da Sıhhiye ve Tunus Caddesinden alınıp saat 17.30’da aynı duraklara bırakılmak üzere Nizamiye önünden servisler hareket edecektir.
  • Mezuniyet Törenine cüppe ve düzgün bir kıyafet ile katılmak zorunludur.
  • Öğrenciler kep, şal ve cüppelerini, 21 Mayıs – 7 Haziran 2018 tarihleri arasında 100 TL’lik depozito ücreti ödendi yazısı ve öğrenci kimliği ile birlikte; 09:30-12:30 ve 13:30-16:30 saatleri arasında, Amfi Tiyatro’da yer alan (ATM bölgesi) dağıtım biriminden alabileceklerdir. Cüppelerin iadesi ise, 10 Haziran – 29 Haziran 2018 tarihleri arasında yine aynı birime yapılacaktır.
  • Yukarıda belirtilen tarihlerin dışında kep, cüppe ve şal dağıtımı ile teslimatı yapılmayacaktır.
  • Cüppe almaya şahsen gelemeyen öğrenciler adına başkası da cüppe, kep ve şal alımı yapabilir.
  • Tören günü, Sabah Oturumu için Saat 09.00’da, Akşam Oturumu için de saat 16.00’da Akköprü - Konya Yolu / Tunus Caddesi - Hoşdere Caddesi – Turan Güneş Bulvarı / Sıhhiye - Milli Kütüphane güzergâhlarından geçecek ve ilk oturumun bitimiyle Saat 13.30’da aynı noktalara dönüş yapacak, İkinci Oturumun bitimiyle saat 20.15’de de semt servisleri hareket edecektir.

Duyurulur.