2017-2018 Akademik Yılı Lisans Yaz Okulu Öğretim Ücretleri

Hazırlık Okulu için;

3.600 TL ( KDV Dahil )

4 yıllık lisans bölümleri için;

1 AKTS  400 TL ( KDV Dahil )

Banka Hesap Numaraları

TL Hesabı

Banka

Denizbank Ankara Ticari Şubesi-3700

Hesap Numarası

280 3832-444

IBAN

TR420013400000280383200080

Akademik takvimde belirtilen yaz okulu ödeme tarihleri dışında ödeme kabul edilmeyecek  ve  yaz okulu kaydı yapılamayacağını önemle belirtiriz.

2017-2018 YAZ OKULU ÖDEME ve KAYIT TARİHLERİ

8-19 Haziran 2018 Pazartesi-Perşembe

Temel İngilizce Bölümü yaz okulu (kurlar), lisans ve lisansüstü yaz okulu öğrenim ücretleri ödemeleri ve yaz okulu ders kayıtları

18 Haziran 2018 Pazartesi

Lisans ve lisansüstü programlarında yaz okulu derslerinin başlaması

20 Haziran 2018 Çarşamba

Temel İngilizce Bölümü (kurlar) derslerin başlaması

19-22 Haziran 2018 Pazartesi-Cuma

Temel İngilizce Bölümü (Pro) yaz okulu öğrenim ücretleri ödemeleri ve ders kayıtları

25 Haziran 2018 Pazartesi

Temel İngilizce Bölümü (Pro) derslerinin başlaması

Not : Kayıt işlemlerinin doğru yapılabilmesi için öğretim ücreti ödemelerinde öğrenci  numarası veya TC kimlik numarası ile öğrenci adı soyadı belirtilmesi zorunlu olup, karışıklığa sebebiyet vermemesi amacı ile öğrenci adı soyad bilgisi dışında (gönderene ait firma adı,anne,baba,kardeş adı v.s.gibi) ad belirtilmemesini ve bankamatiklerden işlem yapılmamasını  önemle rica ederiz.

Kredi Kartı ile Öğretim Ücreti Ödemeleri :

Kredi kartı ile öğretim ücreti ödemesi yapmak isteyen öğrencilerimiz, Öğrenci Muhasebe Müdürlüğüne başvurarak  öğretim ücreti ödemelerini gerçekleştirebilirler. Üniversitemize gelemeyecek olan öğrencilerimiz ise  web sitemizde bulunan kredi kartı ödeme talimatını eksiksiz olarak doldurup ( hafta içi en geç saat 17:00' a kadar ) formda yazan  fax numarasına faxlamaları  halinde işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Tek çekim olarak işlem yapılmakta olup taksitlendirme yapılmamaktadır.

American Express ile öğretim ücreti ödemesi kabul edilmemektedir.

Nakit Olarak  Öğretim Ücreti Ödemeleri :

Öğretim ücretlerini nakit olarak ödemek isteyen öğrencilerimizin banka hesap numaralarımıza öğretim ücreti ödemelerini yapmalarını rica ederiz.