2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Erken Ödeme
15.05.2019

Üniversitemiz Lisans Programlarında Öğrenimlerine Devam Eden Öğrencilerimizin  2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi  Erken Ödeme Duyurusu (KHK,Yabancı Uyruklu ve Enstitü Öğrencilerimiz Hariç)

2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Erken Ödeme İndirimi, Ücretli, Burslu ve İndirimli öğrencilerin tümüne uygulanmaktadır (KHK,Yabancı Uyruklu ve Enstitü Öğrencilerimiz Hariç). İndirimli Erken Ödeme  sadece 2019-2020 Akademik yılı Güz dönemi  öğretim ücretini  kapsamaktadır.

2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Erken Ödeme Tarihleri  : 20 Mayıs - 31 Mayıs 2019  İndirim Oranı % 5

Nakit Ödeme;
2019 - 2020  Akademik Yılı Güz Dönemi erken ödeme öğretim ücreti ödemeleri  Üniversitemizin anlaşmalı olduğu Denizbank Ankara Ticari Şubesi veya Türkiye genelindeki herhangi bir Denizbank   şubesinden öğrencinin, öğrenci numarasını veya TC kimlik numarası ve adı soyadı bilgilerini belirtilerek  ödenebilmektedir.

Kredi Kartı İle Ödeme;
2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi erken ödeme öğretim ücreti ödemesini kredi kartı ile ödemek isteyen öğrencilerimiz, Öğrenci Muhasebe Müdürlüğüne başvurarak  öğretim ücreti ödemelerini gerçekleştirebilirler. Üniversitemize gelemeyecek olan öğrencilerimiz ise  web sitemizde bulunan kredi kartı ödeme talimatını eksiksiz olarak doldurup formda yazan  fax numarasına ( saat 17:00'ye kadar ) faxlamaları  halinde işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

• Tek çekim olarak yapılan öğretim ücreti ödemelerinde vade farkı uygulanmamaktadır.
  • 2019-2020 Güz Dönemi Erken ödemelerinde taksit uygulanmamaktadır.
  • American Express ile öğretim ücreti ödemesi kabul edilmemektedir.
  • Üniversitemiz Öğrenci Muhasebe Müdürlüğünde sadece kredi kartı ve tek çekim ile öğretim ücreti tahsilat işlemleri yapılmaktadır.

2019 - 2020 Akademik Yılı Öğretim Ücretlerimizin detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.