2019-2020 Bahar Dönemi Erken Ödeme Duyurusu
01.11.2019

Üniversitemiz Lisans Programlarında Öğrenimlerine Devam Eden Öğrencilerimizin 2019-2020 Bahar Dönemi Erken Ödeme Duyurusu (KHK,Yabancı Uyruklu ve Enstitü Öğrencilerimiz Hariç)

2019-2020 Bahar Dönemi Erken Ödeme İndirimi, Ücretli, Burslu ve İndirimli öğrencilerin tümüne uygulanmaktadır. ( KHK,Yabancı Uyruklu ve Enstitü Öğrencilerimiz Hariç ) İndirimli Erken Ödeme sadece 2019-2020 II.Dönem  öğretim ücretini kapsamaktadır.

2019-2020 Bahar Dönemi Erken Ödeme Tarihleri  18 Kasım - 22 Kasım 2019 İndirim Oranı % 3

Nakit Ödeme;

2019 - 2020  Bahar  Dönemi erken ödeme öğretim ücreti ödemeleri  Üniversitemizin anlaşmalı olduğu Denizbank Ankara Ticari Şubesi veya Türkiye genelindeki herhangi bir Denizbank şubesinden öğrencinin, öğrenci numarasını veya TC kimlik numarası ve adı soyadı bilgilerini belirtilerek veya Denizbank İnternet Bankacılığı üzerinden Üniversite Tahsilatlar sayfasından Online ödeme yapılabilmektedir.

Kredi Kartı İle Ödeme;

2019-2020 Bahar Dönemi erken ödeme öğretim ücreti ödemesini kredi kartı ile ödemek isteyen öğrencilerimiz,

• Tek çekim olarak yapılan öğretim ücreti ödemelerinde vade farkı uygulanmamaktadır.
  • American Express ile öğretim ücreti ödemesi kabul edilmemektedir.
  • Kullanılabilir kredi kartı limitinizin öğretim ücreti kadar olması gerekmekte olup, kısmi ödeme kabul edilmemektedir.
  • Kredi Kartı ile ödemeler sadece Atacs üzerinden  sanal pos ile yapılmaktadır. Mobil Pos ile üniversite içerisinden çekim yapılmamaktadır.