2019-2020 Güz Dönemi Değerlendirme Anketleri Açılmıştır
02.01.2020

Değerli Öğrencilerimiz,

22 Ocak 2020 saat 12:00 itibariyle 2019-2020 Güz Dönemi notları “Değerlendirme Anketlerini” eksiksiz doldurmuş olan öğrenciler için ATACS üzerinden görüntülenebiliyor olacaktır. “Değerlendirme Anketlerini” doldurmamış olan öğrenciler için ise “Değerlendirme Anketlerinin” girişi 11:00-16:00 arası kapalı olacaktır ve bu öğrenciler notlarını görüntüleyemeyecektir. Saat 16:00’dan sonra “Değerlendirme Anketlerinin” girişi tekrar açılacak ve anketlerini eksiksiz dolduran öğrenciler de notlarını görüntüleyebiliyor olacaktır. Sistemde aşırı yoğunluk yaşanmaması adına “Değerlendirme Anketlerinizi” son güne bırakmadan doldurmanızı rica ederiz.

Mezuniyet durumunda olan öğrencilerin mezuniyet durumlarını ATACS üzerinden “Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim” menüsü altındaki “Mezuniyet Onay Durumu” alt menüsüne tıklayarak açılan sayfada kontrol etmelerini, eğer hatalı bir durum olduğunu düşünüyorsanız “Öğrenci İşlerine” başvurmalarını rica ederiz.

Bilgilerinize.