2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ek Sınav Başvuruları
29.06.2020

2019-2020 Akademik yılı Bahar dönemi Ek sınav başvuruları  harf notlarının öğrenci bilgi sisteminde duyurulmasından sonra  bu sayfada yayınlanacak  online form aracılığı ile alınacaktır.

Başvuru formundaki bilgilerin eksiksiz doldurulmasına dikkat ediniz. Eksik bilgi bulunan başvurular dikkate alınmayacaktır.  Formdaki bilgiler Öğrenci İşlerince  Atılım Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Ek süre ve tekrar sınav hakkı Madde 26’da belirtilen hükümlere göre değerlendirilecek ve başvurunuzun  kabul/red olduğu bilgisi  formda belirtmiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

Fakülte/YO tarafından  yapılacak sınava girebilmeniz için mutlaka sınav ücretinin yatırılmış olması gerekmektedir.

Başvurusu  Mevzuat hükümlerine  uygun ve sınav ücretini yatırmış olan öğrencilerin  sınava girebilir başvuru bilgisi bağlı oldukları Fakülte/YO ile paylaşılacaktır.

Not: Hukuk Fakültesi öğrencilerinin Ek sınav başvuruları 8 Temmuz  2020 günü saat:12:00’a kadar devam edecektir. Bu süreden sonra yapılan başvurular Fakülte tarafından kabul edilmeyecek olup, bu tarihten önce sınav ücretinin yatırılmış olması gerekmektedir.

 

  • Ek Sınavlar (Uzaktan yapılacaktır) : 08 - 10 Temmuz 2020
  • Başvuru Formu Öğrenci İşleri Direkörlüğü sayfasında  6 Temmuz 2020 saat :23.59’dan sonra açılacaktır.
  • Sınav Ücreti: KHK kapsamında olan öğrenciler hariç,  lisans programlarında 1 ders için 727 TL, önlisans programlarında  1 ders için 640 TL’ dir.

*Hukuk Fakültesi Tek Ders Sınavları (Ek Sınav) Duyurusuna erişim için tıklayınız.