Eğitim Hizmetlerinde KDV İndirimi Sebebiyle Fazla Ödenmiş KDV Tutarlarının İade İşlemleri
28.09.2020

01.09.2020 tarihinde Kdv indirimine ilişkin yapmış olduğumuz duyuruya istinaden ;

1. 2020-2021 akademik yılı için 01.09.2020 tarihi ve öncesinde öğretim ücretini  yıllık ödemiş öğrencilerimizin ;
    • Kredi Kartı ile yapılan ödemelerde fazla ödenen kdv tutarı öğrencilerimizin ödeme yapmış oldukları kredi kartlarına iade edilecektir. Bu işlem için öğrencilerimizin başvuru yapması gerekli değildir.
    • KMH ile yapılan ödemelerde fazla ödenen kdv tutarı KMH için açtırılmış olan hesap numarasına iade edilecektir. Bu işlem için öğrencilerimizin başvuru yapması gerekli değildir.
    • Nakit olarak bankaya yapılmış ödemelerde fazla ödenen kdv tutarı öğrencilerimizin bildireceği hesap numaralarına iade edilecektir. Bu sebeple  öğrencilerimizin aşağıdaki bilgileri eksiksiz doldurarak omm@atilim.edu.tr  adresine 05.10.2020 tarihinden itibaren e-posta  göndermesi  gerekmektedir.
      Öğrenci Adı-Soyadı:
      Öğrenci No / Tc :
      İade Edilecek Hesap Sahibinin  Adı- Soyadı: (İade işlemi öğrencinin kendisine , annesine veya babasına yapılabilecektir.)
      Hesap Sahibinin Banka Bilgisi :
      Hesap Sahibinin IBAN Bilgisi :

2. 2020-2021 güz dönemi sonu itibariyle mezun durumunda olacak lisans öğrencilerimizin, 2020-2021 güz dönemi sonu  itibariyle mezun durumda olduklarına dair danışmanından alacağı yazı ile  Yazı İşleri Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurması gerekmektedir.
  3. 2020-2021 güz dönemi  itibariyle  son dönem  ödemesini yapmış  lisansüstü programlarına kayıtlı öğrencilerimizin Yazı İşleri Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurması gerekmektedir.
  4. İade işlemleri 05.10.2020 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacaktır.