KVKK Açık Rıza Formu
29.09.2020

Sevgili öğrencimiz,

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında toplanan kişisel verileriniz Üniversite nezdindeki eğitim faaliyetlerini sürdürmek, Üniversitemizin ve Üniversitemizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğini, Üniversite tesis ve binalarının iç ve dış lokasyonlarında fiziksel güvenliğini ve denetimini sağlamak, hukuki uyum süreçlerinin yürütülmesi, mali ve finansal işlerin yerine getirilmesi, ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve yerine getirilmesi amaçlarıyla iş ortaklarına, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı, SGK gibi otoritelere, bakanlıklar, yargı mercileri gibi kanunen yetkili kamu kurumlarına, mevzuatın izin verdiği hallerde işbirliği yapılan danışman, kuruluş, taraflara, anlaşmalı kuruluşlara, ödeme sistemleri kuruluşlarına, 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilmektedir. Yukarıda sayılan haller kapsamında Üniversite ile paylaştığınız kişisel veri veya özel nitelikli kişisel veri teşkil eden bilgilerinize ilişkin ATACS’ta hazırlanan Açık Rıza Beyan formunda (Türkçe/İngilizce) bulunan bilgilere ilişkin açık rızanız talep edilmektedir.

Formdaki her sorunun yanında bulunan kutucuk işaretlendiğinde konuya ilişkin açık rızanızın olduğunu, işaretin kaldırılması halinde konuya ilişkin açık rızanızın olmadığını beyan etmiş olursunuz.

 

Tüm işaretlemeler yapılması sonrasında formun sonunda bulunan OKUDUM VE ANLADIM butonuna basılması gerekmektedir.  OKUDUM VE ANLADIM butonuna basılmadığı sürece ATACS üzerinde herhangi bir işlem (ders kaydı, ders ekle bırak, sanal pos ödeme vb.) yapılamayacaktır.

 

 

Girmiş olduğunuz açık rıza bilgilerinize sol menüde yer alan Profilim ve Hesabım/KVKK Formunu Görüntüle’ye tıklayarak ulaşabileceksiniz.

 

Açık rıza bilgileriniz üzerinde değişiklik yapmak için,

Dilekçenizi “student.atilim.edu.tr” uzantılı e-posta adresinizden Öğrenci İşleri Direktörlüğünün basvurular@atilim.edu.tr  e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.

E-postanız sonrasında Öğrenci İşleri Direktörlüğünce Açık Rıza Formunda daha önce işaretlemiş olduğunuz bilgiler silinecek ve yeni işaretleme yapabilmeniz için formunuz aktif hale getirilecektir.