Yabancı Diller Yüksekokulu 31.05.2021 İlan Tarihli Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları
17.06.2021

ATILIM ÜNİVERSİTESİ

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

“Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca “Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü ve Modern Diller Bölümü” için 31.05.2021 tarih ve 31497 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ilanda  adayların yabancı dil sınav sonuçları ve ALES sözel puanları esas alınarak yapılan incelemeler sonucu 24 adayın başvuru şartlarını taşıdığı ve yeterli olduğu görülmüştür. Aşağıdaki tabloda başvuru şartlarını karşılayan ve başarılı bulunan adaylar sözlü sınava hak kazanmışlardır.  Listeye giren adaylar 21 – 22 - 23 Haziran 2021 Pazartesi-Salı-Çarşamba günleri, Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü 220 no’lu toplantı odasında ekteki tabloda karşılarında belirtilen saatlerde sözlü sınava alınacaklardır.

Sınav Tarihi: 21-22- 23 Haziran 2021

Sınav Saati: Her aday için aşağıdaki tabloda belirtildiği gibidir

Sınav Yeri: Yabancı Diller Yüksekokulu 220 no’lu toplantı odası, İncek, Gölbaşı-Ankara