Atatürk'ün Bütün Ümidi Sensin
15.05.2022

Atılım Üniversitesi 18 Mayıs'ta Anıtkabir'de Buluşuyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, 18 Mayıs 2022 günü gerçekleştireceğimiz Anıtkabir Ziyareti ve Törenine tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin katılımı beklenmektedir. Akademik personelimizin cübbe ile katılımı gerekmektedir.

Tören, Aslanlı Yolun girişinde Saat 10.30’da, hatıra fotoğrafı çekiminden sonra tören alanına yürüyüş ile başlayacaktır. Bu nedenle katılımcı tüm mensuplarımızın en geç 10.30’da, Aslanlı Yolun girişinde hazır bulunması önemlidir. 

Saat 09.15’te Kampüsten Anıtkabir’e hareket edecek olan servisleri veya özel araçlarını kullanacak olan mensuplarımız Tandoğan Kapısı Nizamiyesinden giriş yapacak, buradaki kontrollerden sonra toplanma alanımız olan Aslanlı Yolun girişine hareket edeceklerdir. Giriş kontrollerinde kurum kimlik kartının hazır bulundurulması gerekmektedir. Üniversiteye servislerin dönüş saati 11.30 olarak belirlenmiştir.  

Atatürk ve Türk Bayrağı dışında, hiçbir pankart, bayrak, logolu materyal vb. Anıtkabir’e alınmamaktadır. Girişte bir sorun yaşamamak ve Tören programını aksatmamak için bu hususa özellikle dikkat etmeniz beklenmektedir. 

Katılım organizasyonu ve ulaşımın planlanabilmesi için Akademik – İdari personelimiz ile Öğrencilerimiz için ayrı ayrı düzenlenen kayıt formlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Akademik ve İdari personelimizin kayıt formu: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaJlyW_S6TP3QAonsXAIdEE5aE2-WQlXQiXPmxjqBKu7pMDQ/viewform 

Öğrenci kayıt formu 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0I85vzHdtyMlza8CaFt7rXcuiWWRPJjHGywNR5waHgD3yJw/viewform