Atılım Üniversitesi 11. Bahar Şenliği
03.05.2011

Şenlik Programı

Öğretim yılının yorgunluğunu atmak ve baharı karşılamak için her yıl düzenlenen Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği bu yıl da 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Danslar, yarışmalar, oyunlar, çekililler ve pek çok sürprizin gerçekleşeceği Bahar Şenliğinde Pop müziğin parlak yıldızları Ziynet Sali ve Murat Boz verecekleri konserlerle Atılımlılara ve Ankaralılara keyifli akşamlar yaşatacaklar.

Ödüllü Oyunlardan örnekler:

* Define Avı: Pusula ile verilen koordinatları takip ederek tüm bayraklara ulaşıp ipuçlarını alan ve bitiş çizgisine ilk ulaşan ekip 2 adet cep telefonu, ikinci ulaşan ekip ise 2 adet Wınn kazanacaktır.

* Bugee Run: Şenliğin her 2 gününde de gerçekleştirilecek yarışmada, beline bağlı esnek ipe rağmen rakibinden önce şişme kulvarın ucuna ulaşan ilk kişiler arasında yapılan eleme sonucunda 1. olanlar Model Uçak, 2. olanlar ise telefon veya Wınn kazanacaklardır.