Lisans Araştırma Projeleri Şenliği
23.05.2011

Sayın Atılım Üniversitesi Mensupları,

2011 Lisans Araştırma Projeleri (LAP) Şenlikleri 24 Mayıs Salı günü Mühendislik Fakültesi Cevdet Kösemen Konferans Salonu Fuayesinde saat 12:30-17:00 arası gerçekleşecektir.   Şenlik süresince bu yıl lisans araştırma projelerinde çalışan öğrenci takımları yaptıkları projeleri posterlerle sergileyecekler, katılanların sorularını yanıtlayacaklardır.
Sizleri öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri çalışmaları desteklemek amacıyla şenliği izlemeye davet ediyoruz.

Saat 15:00'de seçilen en iyi projeler için bir ödül töreni düzenlemiş
bulunuyoruz.  Program ayrıntılarını
adresli Argeda sayfasından bulabilirsiniz.  Ayrıca, Salı günkü programa katılamayanlar için sergi Perşembe günü akşamına kadar izlemeye açık kalacaktır.

Öğrencilerimizi motive etmek için başlatılan bu programa kısa bir süre için bile olsa katılımınızın önemini hatırlatarak desteğiniz için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.