Pandemi Sonrasına Hazırlık: Kamunun Gözüyle Lojistik
27.05.2021

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü olarak pek çok sektörün durma noktasına geldiği içinde bulunduğumuz bu pandemi döneminde durmayan ve hatta hepimiz için evlerden dışarıya açılan kapımız olan 'lojistik' sektörünü kamunun bakış açısıyla değerlendirebilmek adına 27 Mayıs 2021 tarihinde 15:00-18:00 arasında çevrimiçi (online) bir konferans düzenlemekteyiz. Kamudan pek çok alanında uzman kişinin konuşmacı olarak yer alacağı konferansa katılım için aşağıdaki linke tıklayınız.

PROGRAM

Açılış Konuşmaları: 15:00 – 15:30

• Prof. Dr. Nevzat Saygılıoğlu (Atılım Üniversitesi UTL Bölüm Başkanı) Erhan Gündüz (Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı)
  • Çetin Nuhoğlu (Uluslararası Nakliyeciler Derneği -UND- Başkanı)