Atılım Üniversitesi - Sheraton Otel İşbirliği
10.12.2013

Atılım Üniversitesi -Sheraton Otel ve Kongre Merkezi arasında staj ve yarı zamanlı çalışma anlaşması imzalanacak...

Atılım Üniversitesi - Sheraton Otel ve Kongre Merkezi arasında gerçekleştirilecek Eğitim ve İşbirliği Protokolü ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri dünyanın en nitelikli otellerinden biri olan Sheraton'da staj yapma ve yarı zamanlı çalışma olanağı bulacak.

Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünde gerçekleştirilen Gastronomi ve Mutfak Sanatları dersinin uygulamaları da yine Sheraton'ın katkılarıyla profesyonel bir vizyonla daha ileri noktalara taşınacak.

Öğrencilerin 75 günü bulan yaz stajlarını en verimli şekilde gerçekleştirebilmeleri, evrensel değerlerle hizmet kalitesine yeni boyutlar katan Sheraton Otelindeki işleyişi öğrenebilmelerini sağlayacak ve tüm yıl 40 öğrenciyi kapsayacak olan programa staj zorunluluğu olmayan başka bölümlerden öğrencilerin de katılmaları mümkün olabilecek.

İmza Töreni 12 Aralık 2013 Perşembe günü saat 15:00'te Kuşkonmaz Restoran/Atılım Üniversitesinde gerçekleştirilecek.