ASEL351 Sosyal Sorumluluk Dersi Sergisi
20.01.2009

Atılım üniversitesi Sivil Girişim ve Sosyal Sorumluluk Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Hacer Erar tarafından verilen Asel351 Sosyal Sorumluluk Projeleri dersinin sergisi 25 Aralık 2008 tarihinde Mühendislik Fakültesi Cevdet Kösemen Salonu Fuayesi'nde yapıldı. Atılım üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İsmail Bircan'ın da katılım gösterdiği sergide Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin yürüttüğü; güneş enerjisiyle çalışan oyuncak araba yapımı, pil çöplüğü, Gölbaşı'ndaki ilköğretim okullarıyla yapılan gönüllü fen kulübü eğitimleri, hayvan barınaklarında gönüllü çalışmalar, Atatürk ve Sincan çocuk Yuvalarında yapılan eğitim çalışmaları, Melahat Demirbaş Huzurevi'nde gönüllü çalışmalar projeleri dikkat çekti. Bu dersi alan psikoloji bölümü öğrencileri Gölbaşı'ndaki anaokulu öğrencileriyle mıknatıslı oyunlar çalışması yaptılar. Matematik bölümü öğrencilerinin yürüttüğü mekanik bulmaca oyunları da büyük ilgi gördü.