Karacan Dershanesi Öğrencilerine Meslek Tanıtımı Yapıldı
11.03.2009

Karacan Dershaneleri tarafından düzenlenen “Meslek Tanıtım Günleri” 8 Mart 2008 tarihinde 75. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çeşitli meslek gruplarının anlatıldığı program çerçevesinde Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Üretim Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Besim Baranoğlu tarafından “Otomotiv Mühendisliği” konulu sunum gerçekleştirildi.

Otomotiv Mühendisliği’nin önemi ve gelişiminin anlatıldığı konferansta öğrencilere iş alanları hakkında da detaylı bilgiler verildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program sonunda Baranoğlu tarafından öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Konferansın ardından Karacan Dershaneleri binasında açılan Atılım Üniversitesi standında ise öğrenci ve velilere Atılım Üniversitesi eğitim olanakları, fakülte ve bölümleri hakkında bilgiler verildi. Mekatronik Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Anıl Güçlü ise bölümü hakkında merak edilen soruları ilgili öğrenciler için hazırlanılan sınıflarda yanıtladı.