Erzurum Birinci Kariyer Gunleri
05.06.2009

?

Üniversitemiz Erzurum 1. Kariyer Günleri ve METEF Fuarı’nda Tanıtıldı....

ÖSS’ye hazırlanan üniversite adayları başta olmak üzere kariyerleriyle ilgili daha doğru tercih yapmak isteyen öğrencileri bilgilendirmek üzere Erzurum Valiliği, Atatürk Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen 1. Kariyer Günleri ve METEF Fuarı 1 – 3 Haziran 2009 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Üniversitemizden katıldığı fuar kapsamında, orta öğretim kurumlarında okuyan öğrenciler meslek seçiminde dikkat edilmesi gerekenler, meslek seçiminin önemi ve meslek seçiminde yapılan yanlışlıklarla ilgili bilgi edinmişlerdir. Ayrıca, gelecekte  meslek sahibi olmayı hedefledikleri meslekler ve tercih yapmayı planladıkları üniversiteler ile ilgili bilgi edinmiş olup meslek seçiminin önemi ve seçilen mesleğin insan hayatını nasıl yönlendirdiği konusunda aydınlanmışlardır.