Hazırlık Okulu Öğrencilerine Oryantasyon Programı Yapıldı
21.09.2016

Üniversitemiz 2016-2017 Akademik Yılı Oryantasyon Programı 21 Eylül 2016 tarihinde üniversitemiz Amfi Tiyatroda gerçekleştirildi. Hazırlık Okulu öğrencilerine yapılan oryantasyon programında, öğrencilere üniversitemiz hakkında genel bilgiler verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un açılış konuşmasından sonra sırasıyla Provostumuz Prof. Dr. Hasan Akay, Hazırlık Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Ertaş, Hazırlık Okulu İdari Koordinatörü Celal Aktaş, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezindan Psikolojik Danışman Dilek Karaduman, Öğrenci İşleri Müdürü Sefa Orkun Başol, Bireysel Çalışma Merkezinden Pınar Kalkan, Kütüphane ve Dokümantasyon Müdürlüğünden Dinçer Azapcı, Kültürel ve Sosyal İşler Müdürü Kemal Şenoğlu, Ulaşım Müdürü Mustafa Ercan, Spor Koordinatörlüğü’nden Selvin Çiçek, Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden Volkan Çiftçi, Güvenlik Müdürü Veli Yalçın, Yeme-İçme Biriminden Gülden Güneş kısa birer konuşma yaparak, birimleri hakkında öğrencilerimize bilgilendirmede bulundular.