Spor Koordinatörlüğü Spor Branşları Sezon Açılış ve Tanışma Kokteyli
19.10.2016

Spor Branşları Sezon Açılış ve Tanışma Kokteyli Rektör Prof. Dr. Yıldırım ÜÇTUĞ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Yılmaz KAPTAN’ın katılımıyla 19 Ekim 2016 Çarşamba günü 12.30 - 13.30 saatleri arasında 150 katılımcıyla Atılım Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Törene ev sahipliği yapan Spor Koordinatörümüz A. Semih GÖKALP ve Koordinatör Yardımcısı Selvin ÇİÇEK'in, tüm branşlarda faaliyet gösteren eski sporcularımız ve yeni sporcu adaylarımızın tanışması için düzenledikleri etkinlik öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

Rektör Prof. Dr. Yıldırım ÜÇTUĞ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Yılmaz KAPTAN branşlara ayrılan masaları tek tek dolaşıp sporcularımız ve yeni sporcu adaylarımız ile tanıştı. Üniversitemizi "Üniversitelerarası Yarışmalarda" temsil edecek sporcularımızın yoğun katılımı, üniversitemizdeki spor faaliyetleri adına güzel bir gelişme olarak değerlendirildi.

Etkinlikte, Üniversite takımı seçmelerini kaçıran öğrencilerimiz için Spor Koordinatörlüğü ile irtibata geçmeleri konusundaki duyuru yinelendi.