Marka Festivalinde 2. Gün
16.12.2016

Marka Festivalinde 2. Gün...

ATO tarafından bu yıl 2.si düzenlenen ve Üniversitemiz bünyesindeki çeşitli bölümlerde yapılan projelerle katıldığımız Ankara Marka Festivali'nin ikinci günü de hareketli geçti. Robotlarımız, hidrojen enerjili scooterımız, karton bisikletimiz, hibrit otomobilimiz, sergimiz ve daha birçok çalışmamız katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Proje sahibi öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz, sunumlarını gerçekleştirirken farklı sektörlerden pek çok katılımcının sorularını cevaplandırdılar. Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Başkanı Yalçın Zaim, fuar alanını ziyaret ederek projelerle ilgili bilgi aldı ve öğrencilerimizle sohbet etti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı (Provost) Prof. Dr. Hasan U. Akay da projelerin sergilendiği standları inceleyerek öğrencilerin sunumlarını dinledi ve çalışmalara ilişkin fikirlerini paylaştı.Türkiye'nin önde gelen marka isim ve kurumlarını çatısı altında toplayan festivalin "Geleceği değiştiren kafalar, iz bırakan markalar" temalı eğitim programları, seminerler, atölyeler ve sertifika programları da; zihni yaratıcı ve yenilikçi fikirlerle dolu olan katılımcılara ilham verdi.