Marka Festivali’nde 3. Gün
20.12.2016

Marka Festivali’nin 3. gününe Üniversitemiz Rektörü Yıldırım Üçtuğ da katılarak stantları gezdi  ve öğrencilerle projeleri üzerine görüştü. Doğan Haber Ajansı’na röportaj veren Üçtuğ, üversitesimizin dünya üniversiteler sıralamasında ilk 500 üniversite arasında olduğuna dikkat çekti.  Üçtuğ, ATO’da gerçekleşen Marka Festivali’nin kapanış gününde, “Atılım Üniversitesi 5 fakültesi ve 40’a yakın bölümü ile eğitim veren bu yıl 20’nci yılını kutlayan bir üniversite. Bu sene çeşitli üniversite sıralamalarında ilk sıralarda yer aldık. Dünya sıralamasında ise ilk 500 içersindeyiz" diyerek Atılım Üniversitesi’nin en büyük avantajının bir öğrencilere bir dünya üniversitesinde öğrenim görme imkanını sağlaması olduğunu belirtti. Özel sektör, devlet sektörü ve pek çok üniversiteden akademisyen ve öğrencilerin katıldığı Marka Festivali ‘nin son gününde, bu sene de katılımcılar memnun ayrıldı.