Bu Sefer Raketler Konuştu
26.12.2016

18 Aralık 2016 tarihinde üniversitemizde ilk kez düzenlenen bir gün süren çiftler tenis dostluk oyunu organize edildi. Bu sefer kortlarda başarılı diplomatlar ve eşleri, iş adamları ve tenis severler yer aldı. Turnuva, 16 çiftin mücadelesi ile renkli sahnelere şahit olurken çekişmeli geçen maçlar seyircilere adeta görsel bir şölen yaşattı.Yabancı temsilcilikler için önemli sosyal aktivitelerden biri olan tenis organizasyonuna bu sefer Atılım Üniversitesi kortlarında ev sahipliği yapmak bizler içinde gurur verici oldu. Etkinlik; Kariyer Planlama Koordinatörümüz İpek Tekdemir tarafından organize edilirken, kendisi de hem organizasyonda hem de kortlarda mücadelesini verdi.

Lüxemburg Büyükelçisi Georges Faber ve eşi Barbara Faber, İngiltirere Büyükelçiliği’nden Rachel Wignall ve Tim Wignal’ a karşı açılış maçı ile start aldı. Eski Davis Cup oyuncusu olan Lüksemburg Büyükelçisi Georges Faber böylesine güzel bir organizasyonda misafir olarak katılmaktan çok keyif aldığını iletti. Kortlarda tam bir mücadele yaşanırken katlımcılar arasında Rusya Büyükelçiliği Başkatip Natig Guliev ve Müsteşar Igor Burmistrou ve eşi de yer aldı. Ayrıca Avusturya Büyükelçiliği Ralph Kindl ve Manfred Gröller, Moğolistan Büyükelçiliği Och Tulga, Fransa Büyükelçiliği Elsa Jouanolou, Hindistan Askeri Ataşesinin kızı Praanya Slathia, Romanya Büyükelçiliği İçişleri Ataşesinin oğlu Berkant Sali yer aldı.

Davetliler arasında Uluslararası Hukuk alanında hizmet veren Çınar&Çınar Hukuk Bürosu Kurucu Ortağı Hakan Çınar ve eşi Emir Çınar’ da kortlarda mücadelesini gösterdi ve katılımları ile bizleri onurlandırdılar. Spor Koordinatörümüz Semih Gökalp mücadele veren çiftlerin sertifikalarını takdim ederken sporun bir kez daha önemini ve birleştirici yönünü vurguladı.

Rusya Büyükelçiliği’nde görev yapan Başkâtip Naitg Guliev ve beraber katıldığı Deniz Yıldız tüm gün süren mücadelenin ardından ve arka arkaya yaptıkları 4 maçın sonunda adeta ter döktüler ve final oynayarak birinciliği kazandılar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Sayın Guliev sadece tenis oynamadığını ve yeni insanlar ile tanışarak olağanüstü bir Pazar günü geçirdiğini ve özellikle Atılım Üniversitesine teşekkürlerini iletti. Kazanan çiftimiz Mövenpick Hotel İstanbul sponsorluğun da konaklama hediyesi verilirken, kendileri üniversitemizde böylesine organizasyonlarda her zaman yer almak istediğini belirttiler.

Atılım Üniversitesi tenis kortlarında ilk kez gerçekleşen organizasyonda Kariyer Planlama Koordinatörü İpek Tekdemir’ e ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.