Aluexpo Fuari 2009
23.10.2009

?

Alüminyum levhadan profile en son teknoloji ile üretilen her türlü makina, kalıp, fırın, sarf malzemesi gibi ürünlerin sergilendiği Aluexpo Alüminyum Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı 15-18 Ekim 2009 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

TALSAD, TMMOB, KOSGEB VE DTM tarafından desteklenen, yerli ve yabancı sanayi temsilcileri ve çok sayıda ziyaretçinin katılım gösterdiği fuarda Atılım Üniversitesi de Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi ile yer aldı.

Fuarın açılışını gerçekleştiren Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa standımızı ziyaret ederek fuarın en önemli katılımcılarından biri olduğumuzu belirtti ve üniversite sanayi işbirliğinin geliştirilmesinin önemine dikkat çekti.

Fuar süresince standımızı ziyaret eden çok sayıda firma yetkilisine Mühendislik Fakültesi Üretim Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Besim Baranoğlu ve Yard. Doç. Dr Hakan Argeşo tarafından Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi çalışma alanları ve kabiliyetleri hakkında bilgiler verildi.