Sağlık Bilimleri Fakültemiz 2017-2018 Yılında İlk Öğrencileri ile Eğitime Başlıyor...
05.04.2017

Bakanlar Kurulun tarafından 06/02/2017 tarihinde 2809 sayılı kanunun ek 30. maddesine göre alınan karar uyarınca Üniversitemizde Sağlık Bilimleri Fakültesinin kurulmasına karar verilmiştir. Fakültenin kurulmasıyla ilgili projeler ve yasal prosedür yerine getirilerek, Eylül ayı itibariyle eğitim vermeye hazır hale gelinmiştir.

Fakültemizde 2017-2018 Akademik Yılı itibariyle Beslenme ve Diyetetik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Programları ile öğretime başlanacaktır. Bu yıl ilk öğrencilerini alacak olan Üniversitemizin 6. Fakültesi olan Sağlık Bilimleri Fakültesi ile ilgili alandaki ihtiyaçların önemli oranda karşılanması hedeflenmektedir. 

Her biri özenle seçilen deneyimli ve yetkin öğretim kadrosu ile evrensel ölçütlerde ve çağdaş düzeyde güçlü bir eğitim sunarak öğrencilerini alanlarında donanımlı, sosyal sorumluluk sahibi, yeniliklere ve öğrenmeye açık, sorgulayan, araştıran bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan Üniversitemiz, 20. Yılında Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni açarak sağlık sektörüne profesyoneller yetiştirmek amacıyla önemli bir adım atmıştır.

Fakültemiz bölümlerinin kontenjan ve koşulları ile akademik ders içerikleri en kısa zamanda paylaşılacaktır.