Sağlık Bilimleri Fakültemiz Kuruldu…
18.04.2017

Bakanlar Kurulun tarafından 06/02/2017 tarihinde 2809 sayılı kanunun ek 30. maddesine göre alınan karar uyarınca, Üniversitemizde Sağlık Bilimleri Fakültesinin kurulmasına karar verilmiştir.

Üniversitemizin 6. Fakültesi olan Sağlık Bilimleri Fakültesi, “Beslenme ve Diyetetik”, “Fizyoterapi ve Rehabilitasyon”, “Çocuk Gelişimi” ve “Hemşirelik” Programlarını kapsamaktadır.

2017-2018 Akademik Yılında “Beslenme ve Diyetetik” ve “Fizyoterapi ve Rehabilitasyon” programları MF3 puan türüyle tercih edilebilecektir.

Deneyimli ve yetkin öğretim kadrosu ile evrensel ölçütlerde ve çağdaş düzeyde güçlü bir eğitim sunarak öğrencilerini alanlarında donanımlı, sosyal sorumluluk sahibi, yeniliklere ve öğrenmeye açık, sorgulayan, araştıran bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan Üniversitemiz, 20. Yılında Sağlık Bilimleri Fakültesini kurarak sağlık sektörüne profesyoneller yetiştirmek amacıyla önemli bir adım atmıştır.