I. Atılım Üniversitesi Kıbrıs Sergisi
09.11.2009

1. Ulusal Kıbrıs Sempozyumu kapsamında Kıbrıs'ta özellikle 1 Nisan 1955 tarihinden itibaren EOKA tarafından yaratılan tedhiş sürecinin de gözler önüne serildiği Doç.Dr. Ulvi Keser'e ait Kıbrıs arşivi ve koleksiyonundan derlenen "1955-1974 Kıbrıs Türk Mücadele Tarihi" ve "Kıbrıs'ta Posta Faaliyetlerinde Rum Propagandası" başlıklı iki ayrı koleksiyondan oluşan bir sergi de açılacaktır. Serginin açılışıyla ilgili olarak PTT Genel Müdürlüğü tarafından 9 Kasım 2009 tarihinde Atılım Üniversitesi Yerleşkesi'nde sadece bir güne mahsus olmak üzere geçici PTT şubesi açılacak ve sergiyle ilgili olarak "1. Atılım Üniversitesi Kıbrıs Sergisi 9 Kasım 2009" ibareli özel gün damgası uygulaması yapılacaktır.