atilim universitesi ogrencileri yasanilir bir dunya icin sanat yapiyor
17.11.2009

?

Atılım Üniversitesi Öğrencileri “Yaşanılır Bir Dünya İçin Sanat” Yapıyor….

Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu geçtiğimiz yıl Resimli Osmanlı Tarihi adlı oyunla katıldığı Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali kapsamında bu yıl Bit Yeniği oyunla 23 Kasım 2009 Pazartesi akşamı saat 20:00’de Akün Sahnesinde yeniden seyircileriyle bir araya gelecek.

TAKSAV (Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf) tarafından “Yaşanılır Bir Dünya İçin Sanat” sloganıyla bu yıl 14.sü düzenlenen festivalde dünyada ve Türkiye’de tiyatroya gönül vermiş elli üç topluluk temsil verecek.

Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi Orhan Soylu’nun yönetmenliğini üstlendiği “Bit Yeniği” adlı oyunda Tiyatro Topluluğu üyesi 13 öğrenci yer alıyor. Her yıl bahar aylarında yeni oyunlarıyla perdelerini açan topluluk, Atılım Üniversitesi mensupları dışında, tüm tiyatro severlerle buluşuyor.