2017-2018 Yılı Akademik Açılış Töreni Gerçekleşti
14.09.2017

Atılım Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni  14 Eylül 2017 Perşembe günü Orhan Zaim  Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Mütevelli Heyet Üyeleri, Dekanlar, bölüm başkanları, akademik-idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Efes Quartet’in Dinletisi ile devam eden törende, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un konuşmasının ardından, her yıl geleneksel olarak verilen ilk ders, bu sene de  “Mühendislikte ve Yaşamda Güvenilirlik” başlığı altında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Eryılmaz tarafından gerçekleştirildi.

Üniversitemizde 20. Ve 10. Yılını dolduranlara ödül takdimi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim tarafından, Üniversitemizde Profesörlük ve Doçentlik Kadrosuna yükselen (akademik yükseltme alan) öğretim elemanlarımıza ödüllerinin takdimi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim tarafından, akademik yayın gerçekleştiren öğretim elemanlarımıza ödüllerinin takdimi Rektör Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Eryılmaz tarafından takdim edildi.

Ödüllerin takdimi ardından tören sona erdi ve açılış kokteyline geçildi.