nazif berat microsoft partner
17.11.2009

?

Öğrencimiz Nazif Berat “Microsoft Partner” Seçildi….

Atılım Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimizden Nazif Berat, Microsoft’un öğrencilere yönelik en önemli programlarından biri olan Microsoft Student Partner Programına seçildi.
Bilgisayar bilimleri ve bilişim teknolojileri alanlarında eğitim gören ve pazarlama konusunda becerilerini geliştirmek isteyen yetenekli öğrencilerin ortaya çıkarılmasını amaçlayan Microsoft Student Partner Programına her yıl yüzlerce öğrenci müracaat ediyor.
Avrupa Birliği Projelerinde ve yurt dışındaki birçok etkinlikte aktif olarak yer alan Nazif Berat aynı zamanda Marro.ws Türkiye Üniversite İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapıyor. Amerika’da Urnius Üniversitesinde derslere konu olan ve sadece dört ay önce çalışmalarına başlanan Marrow.ws projesi ile Delicious benzeri bir online saklama ortamı oluşturulması amaçlanıyor. Marrow.ws projesi ile kişilerin ilgilendikleri linkler yanında, masaüstünde saklanmak istenen bilgiler ve notların da kaybolmadan kolaylıkla saklanabilmesine çalışılıyor.