Tiyatronun Kraliçesi Atilim'daydi
26.01.2010

?

Türk Tiyatrosu denilince akla gelen en büyük oyunculardan biri olan Yıldız Kenter, 22 Ocak 2010 Cuma günü Atılım Üniversitesi’ndeydi. Yeni sezonda sahnelediği, Üniversitemizin de sponsor olduğu “Kraliçe Lear” isimli iki kişilik oyunuyla 21-24 Ocak 2010 tarihlerinde Ankara Şinasi Sahnesinde Ankaralı seyircilerle buluşan ve okulumuzu ziyaret eden Usta Oyuncu, Üniversitemiz Tiyatro Kulübü öğrencileriyle de tiyatro üzerine sohbet etti.

Sahnedeki enerjisiyle, mesleğine saygı ve işine adanmışlık konusunda genç nesillere örnek olan  Yıldız Kenter, 23 Ocak 2010 Cumartesi akşamı Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun da izlediği muhteşem performansıyla Şinasi Sahnesi’ni dolduran seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Kendi hayatını anımsatan bir öyküyü canlandırdığı başarılı oyunun sonrasında, Atılım Üniversitesi Tiyatro Kulübü Başkanı Serhat Akgün’ü ve Yönetmeni Orhan Soylu’yu kulisinde kabul etti.

Atılım Üniversitesi olarak; Değerli Sanatçı Yıldız Kenter’e her oyunu gibi, bundan sonraki oyunlarında da başarılar diliyor, kendisini daha uzun seneler sahnelerde görme dileklerimizi iletiyoruz.