PI Analitik Dershanesi Öğrencileri Atilim Üniversitesindeydi
09.02.2010

?

Pi Analitik Dershanesi  Aksaray Şubesi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 100 kişilik grup Üniversitemizi tanımak, bölümlerimizle ilgili bilgi almak üzere 1 Şubat 2010 Pazartesi günü kampüsümüzü ziyaret etti.
Üniversite sınavına hazırlanmakta olan öğrenciler, eğitim aldıkları alanlara göre mühendislik ve eşit ağırlık alanlarındaki bölümlerde kurulan atölyelerde uygulamalı eğitim yapma imkanı buldular.  
Sayısal alanda tercih yapacak öğrencilere Üretim Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Merih Şengönül tarafından mühendis tanımından yola çıkılarak bölümlerin iş alanları ve istihdam olanakları anlatıldı.
Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi’nde yapılan sunumun ardından öğrenciler kurulan Döküm Atölyesi’nde bizmut ve kalay alaşımının eritilerek gerçekleştirildiği madalyon dökümü yaptılar. Merkez içindeki teçhizatları inceleme fırsatı da bulan öğrencilere Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi’nin çalışma alanları hakkında Yrd. Doç Dr. Merih Şengönül tarafından bilgi verildi.
Eşit ağırlık alanında tercih yapacak olan öğrenciler ise Psikoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Başak Ok ve Dr. Mine Cihanoğlu tarafından hazırlanan Deneysel, Klinik ve Endüstriyel Psikoloji Atölyeleri’ndeki uygulamaları izleme fırsatı buldular.