Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi Subconist Yan Sanayi Fuarı’ndaydı
10.02.2010

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi Türkiye’nin tek ve ilk endüstri yan sanayi fuarı olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 8. düzenlenen SUBCONİST Uluslar arası Yan Sanayi Fuarına katıldı.

21 -24 Ocak 2010 tarihlerinde İstanbul CNR Expo Center’da  düzenlenen ve sektörün önde gelen firmalarının yer aldığı fuarda Metal Şekillendirme ve  Mükemmeliyet Merkezi sanayicilerin ve firma yetkililerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Üretim alanında sanayicilerle işbirliği yapılması ve destek verilmesinin amaçlandığı Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi hakkında Üretim Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu, Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Besim Baranoğlu ve Araştırma Görevlisi Burcu Anık tarafından ziyaretçilere bilgi verildi.

Ayrıca katılımcı firmaların stantlarını da ziyaret eden Üretim Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu merkez çalışma alanları ve kabiliyetleri hakkında sektör yetkilileriyle görüşerek işbirliği alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.