WIN-World of Industry 2010  Fuarı
10.02.2010

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi 4-7 Şubat 2010 tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye ve Avrasya Bölgesi imalat endüstrisinin en önemli fuarı olan WIN-World of Industry 2010’un 1. Fazına katıldı.

 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen. yurt içi ve yurt dışından onbinlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda üretici tedarikçi ve kullanıcı sanayiciler bir araya geldi.

MACHINERY'10 (15. Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı), WELDING'10 (10. Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı), SURFACE TREATMENT'10 (4. Yüzey İşlem Teknolojileri Fuarı) ve MATERIALS HANDLlNG'10 (9. Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Fuarı) katılımcılarının yer aldığı fuarda Üretim Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu iki ayrı konferans verdi.

İlk olarak 6 Şubat’ta gerçekleştirilen “Makine İmalat Sanayisi’nde Gelecek Projeksiyonları” konulu panele konuşmacı olarak katılan Kaftanoğlu,  “Sektörel Eğitim Hangi Seviyede” konulu sunumu gerçekleştirdi. 7 Şubat’ta düzenlenen konferansta ise “Türkiye’de Metal Şekillendirme Alanında AR-GE” konulu sunumu ile Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi çalışma alanları ve kabiliyetleri hakkında bilgiler verdi.