Kış Bilim Parkı 2010
11.02.2010

İlköğretim Okulu Öğrencileri Sömestr Tatilinde Atılım Üniversitesi Eğlenceli Bilim Merkezi’ndeydi

Atılım Üniversitesi Eğlenceli Bilim Merkezi tarafından düzenlenen ve ilköğretim okulu öğrencilerinin sömestr tatillerini verimli geçirmelerini amaçlayan Kış Bilim Parkı 2010 1-5 Şubat tarihlerinde Eğlenceli Bilim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sivil Girişim ve Gönüllü Çalışmalar Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hacer Erar tarafından yürütülen programda, Eğlenceli Bilim Atölye Çalışmaları’yla fen bilgisi öğretmeni ve eğitmenler eşliğinde yaş gruplarına uygun projeler ve eğlenceli bilim deneyleri yaptırıldı.
Atılım Üniversitesi öğretim görevlisi tarafından yürütülen Ebru Atölyesi Çalışması ve Tasarım Atölyesi Çalışması’nda da çocukların yaratıcılıklarını geliştirecek projeler yaptırıldı.

Her gruba bir rehber ve bir eğitmenin eşlik ettiği programın sonunda, yapılan çalışmalar 5 Şubat 2010 tarihinde Eğlenceli Bilim Merkezi’nde velilerinde katıldığı mezuniyette sergilendi.