Atılım’da Şiir Dinletisi
03.03.2010

Üniversitemizde yeni kurulan ve akademik danışmanlığını Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayal Zülfikar’ın yaptığı Atılım Şiir İlgi Grubu şiir dinletisi ile yapacağı etkinliklerin startını verdi.
Aşk şiirlerinden oluşan Şiir dinletisi 02 03.2010 tarihinde Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda saat 11.30 da gerçekleştirildi. Dinletide Cansu Erenler, Nilkan Er, Hakkı Koyuncu, Uğur Ali Akgün ve Ali Can Gözcü’nün okudukları şiirler yer aldı.
Sunuculuğunu İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Nilkan Er’in yaptığı dinleti de; Hakkı Koyuncu kendi yazdığı Yüreğim adlı şiirle, Uğur Ali Akgün Nazım Hikmet’ten Ne Güzel Şey Hatırlamak Seni ve Can Yücel’den Farkında Olmalı İnsan adlı şiirlerle, Cansu Erenler Anabelli ve Can Yücel’den Eğer adlı şiirlerle, Ali Can Gözcü Ümit Yaşar Oğuzcan’a ait Ben Eylül Sen Haziran ve kendi yazmış olduğu Sükutu Bekleyiş adlı Şiirlerini seslendirdi.
Atılım Şiir İlgi Grubu’nun düzenlediği programlar 12 Mart Mehmet Akif Ersoy’u anma programı kapsamında, Mehmet Akif Şiirlerinden oluşan dinleti ve Yrd. Doç. Dr. Hayal Zülfikar’ın  “Mehmet akif Ersoy’un Şiirlerinde Konu ve Kelime Zenginliği” konferansı ile devam edecek.