Gap Eğitim Ve Üniversiteler Tanıtım Günleri
19.03.2010

Bu yıl 7.si düzenlenen “GAP Eğitim ve Üniversiteler Tanıtım Günleri” 11-13 Mart 2010 tarihlerinde Gaziantep SEAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin üniversiteler hakkında bilgi edinme fırsatı buldukları fuara, Gaziantep ve ilçelerinin yanısıra çevre illerden de yoğun katılım gerçekleşti.

Atılım Üniversitesi standının yoğun ilgi gördüğü fuarı 3 gün boyunca yaklaşık 40 bin öğrenci, rehber öğretmenler ve veliler ziyaret etti.

Fuar programı çerçevesinde İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker’in sunduğu “Geleceğin Meslekleri ve Sosyal Bilimler”  ve Üretim Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Besim Baranoğlu’nun sunduğu “Mühendislikte Disiplinlerarası Çalışma”  konferansları öğrenciler ve rehber öğretmenler tarafından ilgiyle takip edildi.