Antalya Eğitim Fuarı
26.03.2010

Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü tarafından düzenlenen “10.Yükseköğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı”na bu yıl elli iki üniversite katıldı.
18-21 Mart 2010 tarihleri arasında yapılan ve binlerce öğrencinin ziyaret ettiği fuarda, değişen sınav sisteminden, meslek dalları ve üniversitelerin sunduğu olanaklara kadar birçok konuda çeşitli konferanslar düzenlendi.

Cam Piramit’te yapılan konferans programlarında Üniversitemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Poyraz Gürson “Geleceğin Meslekleri: Sosyal Bilimler” ve Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Yazıcı “Geleceği Şekillendiren Mühendislik Alanları:Bilişim” başlıklı konularda birer sunum yaptı.

Fuar alanındaki konferans programlarımıza başta Final Dergisi Dershanesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Antalya Anadolu Lisesi ve Antalya Lisesi öğrencileri olmak üzere Antalya ve çevre illerden üniversite adayları katıldı.

Yükseköğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı kapsamında Antalya’da bulunan Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Akman, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Evrim Doğan ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Poyraz Gürson
Toros Akdeniz Koleji’nde Konyaaltı Lisesi ve Akdeniz Kolejinin de katıldığı meslek tanıtım programlarını gerçekleştirdiler.
Fuar kapsamında ayrıca 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi’nde de meslek tanıtımı gerçekleştirildi. Dil programları ile ilgili olarak Yrd. Doç. Dr. Evrim Doğan ise Arşimed Dershanesi öğrencileriyle bir araya geldi.